"Adakah Anda Mahu Miliki Tubuh Yang langsing  Selepas bersalin "

 

Mahukah juga saya tunjukkan  satu cara yang terbukti berkesan  untuk menurunkan berat badan dalam tempoh 44 hari berpantang?

 

                

               Jika anda sedang mengandung    anak   pertama     dan  tiada  pengalaman berpantang.

              Jika anda pernah melahirkan cahaya mata dan kecewa dengan set bersalin yang pernah anda guna dahulu.

            Jika anda ingin luka jahitan anda cepat sembuh dan tiada rasa ngilu-ngilu.

          Jika anda pernah mengeluh kerana begitu sukar untuk lawas  dan bimbang  luka jahitan akan terbuka.

 

 

Anda hanya perlu berikan saya 10 minit sahaja masa berharga anda untuk saya sampaikan pesanan yang amat penting ini!

 

Rahimah Majid
Usahawan Internet Wanita, Ibu kepada 4 anak.
 

 

Salam sejahtera,

Memiliki cahaya mata merupakan saat yang paling indah bagi setiap wanita yang bergelar ibu. Maka lahirnya  bayi yang mereka kandung selama 9 bulan 10 hari , bermakna bermula pulalah episod untuk berpantang.

Sepatutnya waktu berpantang ini menjadi saat yang paling di nanti-nantikan kerana  ibu-ibu yang baru bersalin dapat memulihkan semula kesihatan tubuh badan mereka.

 Bagaimana pun pada hakikatnya .................ramai yang mengeluh kerana mereka terpaksa mengalami berbagai kesukaran  .

Antara kesukaran  yang sering di alami ialah :

1.Terpaksa membancuh dan meneguk  jamu yang pahit.

2.Selalu sembelit dan tidak lawas walaupun  mengambil jamu setiap hari.

3.Luka jahitan yang lambat sembuh dan masih terasa ngilu-ngilu.

4.Perut  masih buncit dan menggeleber.

5.Sukar untuk memakai bengkung bersalin yang panjang berjela.

Itu belum lagi bab bertungku, berurut dan terpaksa berjaga malam untuk menyusukan bayi.

Kesemua ini membuatkan mereka mengeluh dan kadangkala serik untuk menjalani kaedah berpantang.

 

 Adakah anda juga rasa begitu?

Jangan bimbang kerana saya di sini untuk membantu anda.

Memperkenalkan set bersalin nombor 1 di Malaysia.

Set Bersalin NR
( Dulu di kenali sebagai Set Bersalin Nona Roguy )
 

 

Anda mungkin selalu mendengar nama Set Bersalin NR( dulu di kenali sebagai set bersalin nona roguy ) tetapi pernahkah anda mencubanya? Kenapa ibu-ibu yang baru bersalin akan memilih set bersalin NR ini walaupun  kelihatan ia agak mahal berbanding dengan set bersalin yang berlambak di pasaran ?

Kenapa juga saya mengesyorkan anda menggunakan Set Bersalin NR dan bukan jenama X, bukan jenama Y , dan bukan jenama Z? Pasti ada rahsia tertentu mengapa Set Bersalin NR merupakan set rawatan lepas bersalin yang menjadi pilihan selepas bersalin?

Biar saya terangkan ciri-ciri dan kelebihan  menggunakan set bersalin NR ini . Saya mahu anda anda juga dapat mendapat faedahnya seperti yang pernah saya alami

 

Kelebihan Set Bersalin NR

Terbukti berkesan untuk menurunkan berat badan.

Set ini melawaskan pembuangan air besar dan menyingkirkan  timbunan lemak air yang berlebihan supaya berat anda turun dengan lebih cepat dan teratur.

Ia juga  mempercepatkan penyembuhan luka jahitan supaya ibu terhindar dari risiko jangkitan kuman di samping membantu melancar dan memperbanyakkan pengeluaran susu ibu.

 

Mudah di pakai sewaktu berpantang.

Ubat yang terkandung di dalam set bersalin NR ini adalah dalam bentuk yang lebih moden seperti tablet, pek uncang dan juga krim supaya mudah di gunakan sewaktu bersalin dan boleh di sediakan sendiri.

  

Hanya menggunakan herba yang berkualiti.

Mutu dan khasiat herba di saring dengan proses pengilangan yang ketat supaya ibu yang baru bersalin dapat pemulihan secara total.

  

Selamat di makan.

Set Bersalin NR ini juga di luluskan oleh Kementerian Kesihatan. Ini supaya kesihatan ibu yang baru bersalin adalah terjamin dari sebarang kesan sampingan yang memudaratkan ibu dan bayi.

 
Set Bersalin yang lengkap.

Set Bersalin NR lengkap dengan rawatan luaran dan dalaman supaya anda  tak perlu pening kepala memikirkan apa barang yang patut anda ada semasa berpantang. 

 

Barangan penjagaan yang bersifat dwi-fungsi.

Tidak seperti set bersalin yang lain, barangan yang terdapat di dalam set bersalin NR  adalah pelbagai guna . Contohnya Minyak Herbanika boleh di gunakan sebagai minyak urut, pengganti pilis,ubat luka dan penyegar kepala dari rasa pening. 

 

 

Anda mungkin berkata itu sajakah kelebihan set bersalin NR ( dulu di kenali sebagai set bersalin nona roguy ) ?

Oopss nanti dulu kerana saya masih belum mendedahkan banyak lagi faedah sampingan menggunakan set bersalin NR  ini.

Faedah sampingan

Lebih  menjimatkan wang anda

Membeli secara set sebenarnya lebih murah berbanding membeli secara berasingan.Duit anda yang berlebih tu bolehlah anda gunakan untuk membeli barang keperluan yang lain atau simpan saja di bank!.

 

Menjimatkan masa dan tenaga anda .

Semasa mengandung anda  tak perlu  membuang masa memilih dan bertanya kepada penjual yang mungkin seorang yang tidak mahir dengan persediaan bersalin. Anda boleh gunakan masa yang terluang itu untuk berehat sambil menonton TV!

Selepas bersalin pun  anda dapat lebih banyak masa untuk berehat dan bermain dengan bayi anda sebab si comel anda pasti kenyang dengan pengeluaran susu yang lancar dan tidur lena.Masa inilah saja anda dapat meluangkan masa anda sepenuhnya sebelum mula bekerja semula. 

  

Anda boleh elakkan pembaziran.

Oleh kerana barangan yang terkandung di dalam set ini adalah pelbagai guna, ia juga boleh di pakai untuk kesihatan dan kecantikan anda walaupun anda telah habis tempoh berpantang.Jangan membazir!

 

Keanggunan anda pasti terserlah

Anda pasti kelihatan lebih muda dan bergaya dengan set bersalin NR  kerana anda mendapat khasiat penjagaan dan pemakanan yang tinggi selepas bersalin.

Bolehlah anda menggayakan baju kebaya yang telah lama anda gantung dalam almari

 
Pasangan anda pasti kagum

Beliau pasti lebih menyayangi anda kerana mendapat seorang isteri yang mementingkan kesihatan dan kecantikan walaupun telah berkahwin dan mempunyai anak.

 

 

.................dan banyak lagi

 

Nampak tak sekarang kenapa Set Bersalin NR ( dulu di kenali sebagai set bersalin nona roguy )   ini adalah set rawatan lepas bersalin yang patut di miliki oleh semua ibu-ibu yang bakal bersalin? Saya tidak berani berkata begini jika saya sendiri tidak pernah memakainya.

 

Pengalaman saya sendiri

 

 

Semasa melahirkan anak yang pertama saya menggunakan set rawatan lepas bersalin yang agak murah kerana ingin berjimat. Bagaimana pun semasa mengambil set rawatan lepas bersalin tersebut, saya menghadapi kesukaran untuk lawas ketika dalam bilik air.

"Bayangkan bagaimana sukarnya saya untuk ke bilik air dan terpaksa menunggu lama kerana takut  luka jahitan yang masih baru akan terbuka.".

Kesemua kesusahan ini membuatkan saya benar- benar serik kerana bukan saja wang habis untuk membeli set rawatan lepas bersalin yang tidak efektif malah tubuh saya tidak mendapat khasiat pemakanan yang saya inginkan!

Sepatutnya pengalaman menimang cahaya mata adalah saat yang begitu indah untuk saya.

Bagaimana pun semasa melahirkan anak yang ke tiga, saya TIDAK LAGI MENGHADAPI KESEMUA MASALAH YANG PERNAH SAYA HADAPI SEBELUM INI KERANA SAYA TELAH MENUKAR SET BERSALIN SAYA KEPADA SET BERSALIN NR .

 

 

Anda mungkin tertanya-tanya apa yang ada di dalam pek bersalin ini. Jangan kita buang masa lagi, mari saya tunjukkan apa yang terkandung di dalam set bersalin NR  ini.

 

6 Rawatan Dalam Satu Set

Wajah baru Set Bersalin NR ( Dulu di kenali sebagai Set bersalin Nona Roguy )

 

 

Tablet Phyto Natal.

(90 Tablet)

 

Phyto Natal di dalam Set Bersalin NR berfungsi untuk menurunkan berat badan yang berlebihan. Ia juga bertindak menguatkan tubuh di samping melawaskan pembuangan air besar.

 

Akar Herbanika.

(10 Pek Uncang)

 
Akar herbanika di dalam Set Bersalin NR  bertindak menambah khasiat pemakanan dan menyegarkan anggota badan ibu yang baru bersalin.

1 pek Akar Herbanika di rendam dalam 1 teko air panas yang mendidih dapat digunakan semula untuk tempoh 3 hari.Air ini juga boleh dicampur dengan madu untuk menambah keharuman, rasa dan khasiatnya.

 

Herbanika Lulur.

( 100 gm )

Set Bersalin NR lengkap dengan lulur yang bertindak menyental daki dan kulit yang kehitaman dan kasar semasa mengandung.

Anggaran penggunaanya antara 1-2 sudu besar penuh.Lulur ini di gunakan satu kali seminggu dan boleh di gunakan semalam 1 bulan.

 

 

 

Herbanika Barut.

(60gm)

 

Krim barut di dalam Set Bersalin NR  ini disapu disekeliling perut dan pinggang untuk meleper dan memperkemaskan perut yang menggeleber selepas bersalin.

Ia juga menguatkan semula otot-otot perut dan pinggul yang kendur ketika menampung bayi di dalam kandungan.Gunakan herbanika barut Set Bersalin NR  ini 2 kali sehari sebelum memakai bengkung.

 

Minyak Herbanika.

(100 ml)

 

Minyak herbanika disediakan di dalam Set Bersalin NR  untuk membantu menguatkan otot perut dan buah dada, mengurangkan kesan regangan atau pecah-pecah di kulit semasa mengandung.

Ia juga melancarkan peredaran darah disamping memastikan badan ibu yang baru bersalin sentiasa hangat.

 

Uncang Cuci.

(10 pek uncang)

Luka jahitan elok di cuci dengan Uncang Cuci NR .Ia bertindak seperti antiseptik untuk mengelakkan kuman yang boleh menyebabkan jangkitan.

Ia juga di buat mandian yang berfungsi menyegar dan menghilangkan bau badan semasa berpantang.Pek 10 uncang ini tahan untuk penggunaan selama 1 bulan.

 

 

Puan,

Menjalani kaedah berpantang dan menggunakan set rawatan lepas bersalin yang betul adalah amat penting untuk mengembalikan semula kesihatan dan kecantikan tubuh.

Jika anda tidak percaya cuba lihat apa kata Zahnita Wilson , personaliti terkenal  tentang kebaikan berpantang .

 

ZAHNITA WILSON

"Ya, saya ada melakukan amalan berpantang 40 hari pertama secara tradisional. Saya juga melakukan amalan berbengkung. Saya banyak mengambil makanan yang mengandungi bawang putih, lada sulah/hitam dan juga kari bersama nasi yang masih panas.

Setelah tamat 40 hari saya banyak makan telur. Setiap hari saya akan makan 6 biji telur yang kebiasaannya di rebus atau di goreng dengan minyak zaitun . Selain itu saya juga hanya mengambil makanan yang di panggang seperti ayam dan ikan bakar.

Saya amat bersyukur kerana emak banyak membantu serta menjaga saya sepanjang tempoh berpantang selain menurunkan petua-petua untuk kesihatan saya"

*Petikan di ambil dari majalah Rapi 1 Julai 2007

 

Amalkan berpantang selepas bersalin dan gunakan Set Bersalin NR  supaya anda tidak mengalami kesemua masalah yang biasa di hadapi oleh ramai ibu ibu yang baru bersalin. Saya pasti anda tidak akan menyesal!

 

Tak percaya? Lihat apa kata pengguna yang telah berjaya!

 


"  Hasilnya....Alhamdulillah "

Sewaktu mula-mula melahirkan anak (almaklumlah, pengalaman pertama), saya berasa sangat takut untuk pergi ke bilik air. Sehinggakan selama 2-3 hari, saya menahan diri daripada melakukan "aktiviti" tersebut. Ini semua gara-gara rasa nyiluuuuu + ngeriiii dan takut jahitan terbuka...

Selepas saya pulang dari wad, ada orang telah mengesyorkan saya mengambil set bersalin NR . Dengan segera, saya pun mencubanya.

Hasilnya...Alhamdulillah, selepas itu saya LANGSUNG tak takut melakukan "aktiviti" tersebut ( yang sememangnya tidak dapat di elakkan). Pembuangan air besar menjadi sangat mudah. Tak sedikit pun rasa sakit, apatah lagi menggangu luka jahitan.

Thanks NR ! I love you VERY MUCH!!!"

 

Ikhlas,
Amalia
www.majlisimpian.com
22/6/2008

                                                      *Berat semasa mengandung : 74 kg
                                                        Berat selepas bersalin           : 54 kg
                                                       ( Turun 20 kg )

 

 

 Bagaimana pula dengan yang ini?

 


"  Produk Ini  Juga  Bagus  Kerana  Saya Tidak Mendapat Sembelit   "

Waktu saya berkahwin July tahun lepas, berat saya 79 kg. Semasa hamil, berat saya mencecah 95.5 kg. Selepas bersalin dan mengamalkan pemakanan set bersalin NR  yang di syorkan oleh Pn Rahimah, saya telah kembali kepada berat asal badan saya.

Saya amat berpuas hati dengan produk ini kerana dalam masa 2 minggu sahaja selepas bersalin, berat saya telah kembali pada yang asal.

Produk ini juga bagus kerana saya tidak mendapat sembelit yang selalu berlaku kepada ibu-ibu yang baru bersalin dan pembuangan air yang berlebihan dapat di kurangkan dengan begitu cepat sekali".

Puan Noryusmawati Bt Sailanudin
Tel : 012 2163617
Nilai , Negeri Sembilan
27/5/2008

*Berat semasa mengandung : 95.5 kg
   Berat selepas bersalin           : 79 kg
   ( Turun 16 kg )

 

 

Yang ini ?

 


Saya  Lebih Kurus Dari Lepas Mengandung Yang  Pertama "

yg pastinya mmg best guna produk ni.husband puji saya lebih kurus dari lepas mengandung yg pertama, ye     lah masa tu tak tau cara penjagaan yg betul. sbb tu kali kedua bersalin ni pilih untuk pakai produk NR . Tukang urut saya juga puji krim barut tu. Sbb rahim cepat kecut.


Anyway, thanks ye kak.  "

Puan Fila,
Shah Alam

 

Ini ?

 


" Memang Betul
Senang & Memudahkan Proses Pantang "

"  Mungkin makan jamu akak susu badan banyak. Anak pertama  tak de sangat. Ha...saya tak  tau bos yang rekemen dulu buang air besar  lancar, selera makan boleh control, susu banyak di tambah pula dgn urutan kat brest.tapi memang betul senang & memudahkan proses pantang. angin atas bwh keluar :)...so anak pun  tak la kembung........

Norlydawati Salori
Kapar Klang
Tel : 012 3693487

 

 

 

Dan ini !

 


" Semua Item Dalam Set Tersebut Memang Mesra Pengguna "

alhamdulillah selepas guna set NR , saya berasa sangat sihat dan segar semasa tempoh berpantang..saya gunakan sampai habis..terutamanya phytonatal..sampai sekarang saya masih mengambil jamu tersebut. semua item dalam set tersebut memang mesra pengguna..tak perlu sya menutup hidung untuk memakan jamu-jamu yang pahit..teh herbanya senang diminum.. dulu semasa mengandung berat saya mencecah sehingga 75 kg..dan selepas bersalin, turun hingga 65 kg dan sekarang berat badan saya adalah 52 kg..syukur alhamdulillah.. rakan sekerja pun banyak memuji perubahan saya..saya sangat berterima kasih kepada NR  dan juga akak.. owh..nursing bra yang saya beli dari akak pun sangat selesa bila dipakai dan sangat memudahkan proses penyusuan..materialnya sangat lembut..tqvm..

dari
cikgu nik,
bandar puteri klang.

 

 

Bersalin caesar tak boleh makan apa-apa?

Jangan salah faham. Cuba anda bayangkan apa akan terjadi jika tubuh kita tak dapat rawatan sempurna lebih-lebih lagi kalau bersalin caesar? Lagi lah susah nak turunkan berat badankan?

Silap haribulan semua baju tak muat di pakai! Dengan Set Bersalin NR anda di bekalkan lengkap dengan cara penggunaan khas untuk mereka yang bakal bersalin secara pembedahan!

Kalau rasa ragu-ragu, cuba baca apa yang di perkatakan oleh pelanggan ini.

 

 

 
" Amat Berpuas Hati Terhadap Hasilnya "

" Saya adalah ibu kepada tiga orang anak lelaki yang kesemuanya dilahirkan melalui pembedahan. Sewaktu berpantang melahirkan anak ketiga, saya telah menggunakan set bersalin NR  seperti yang disyorkan melalui laman web Puan Rahimah.

Pada akhir kehamilan, berat badan saya meningkat sebanyak 72 kg. Kemudian, pada dua bulan pertama penggunaan set bersalin NR  berat badan saya telah turun kepada 62 kg. Oleh kerana saya bersalin melalui pembedahan, saya telah melewatkan sedikit penggunaan bengkung bersalin iaitu pada bulan ketiga.

Saya menggunakan bengkung bersalin NR setiap hari pada waktu malam memandangkan saya bekerja di siang hari dan alhamdulillah berat badan saya kini 60 kg. Saya bercadang meneruskan pengambilan sebotol lagi pil phytonatal selepas ini. Ini kerana dengan pengambilan pil ini dapat menggalakkan penghasilan susu badan, melawaskan pembuangan air besar, mengawal berat badan dan dapat mengekalkan kesegaran tubuh badan sepanjang hari.

Saya juga mengaplikasikan kesemua kandungan dalam set bersalin lengkap NR dan amat berpuas hati terhadap hasilnya. Selain memudahkan proses berpantang, saya tidak perlu bersusah payah menelan atau meminum jamu yang pahit kerana segalanya telah dipermudahkan oleh NR .

Terima kasih kepada Pn. Rahimah yang telah memberikan panduan untuk saya melalui pengalaman menarik berpantang dengan NR . Insyaallah pada kelahiran seterusnya (terakhir) saya akan menggunakan set bersalin ini. "
 

Islinda Ishak
http://Islinda.blogspot.com

 

 

Anda dah lihat sendiri apa yang mereka kata tentang keberkesanan set bersalin ni.Masih tak percaya?

Anda nakkan jaminan? Sudah pasti! Saya hanya mengesyorkan yang terbaik buat anda. Saya berani mengambil risiko memulangkan wang anda tanpa banyak soal jika anda tidak berpuas hati dengan keberkesanan set bersalin NR  ini.

Saya telah pun menerangkan apa kelebihan set bersalin NR  ini dan saya juga dah berikan anda jaminan pemulangan wang.

Oleh itu pesanlah tanpa ragu-ragu .

Anda dah plan nak beli set bersalin yang lain? Oops nanti dulu. Jangan ulangi kesilapan yang pernah saya lakukan dulu. Dan jangan jadikan diri anda bahan ujikaji semasa berpantang .Tersilap langkah , anda yang akan rugi!

Sekarang terpulang kepada anda mengambil peluang ini samada untuk merebutnya atau tidak?

Tidakkah anda mahu mendapat pemulihan kesihatan yang terbaik untuk diri anda?

 Saya yakin anda pasti berkata YA!

 

Jadi berapa harga yang perlu di laburkan?

 

Saya bukan menjual set rawatan lepas bersalin NR .Saya menjual kesihatan yang lebih baik untuk anda.Tiada gunanya anda membeli set bersalin yang mahal jika anda tidak mendapat faedahnya.

Kali ini saya buka tawaran pada 2 harga  . Pada masa akan datang saya mungkin menukar pakej ini dan anda terpaksa membayar dengan harga yang lebih. Anda pilih mana yang bersesuaian dengan budget anda sekarang .

Yang pasti saya mahu anda akan mendapat faedah seperti yang pernah saya perolehi sebelum ini.

 

Masa tidak menunggu anda lagi.

 

Cepat dapatkan tawaran hebat dari saya  jika anda menempah sekarang !

 

"Terhad Sehingga 31 December 2014 "

Set Eksklusif Mom's Special

RM 400 + PERCUMA POSLAJU

 

* Pilih Pakej Pilihan Anda Sekarang......

 

 

Pakej   Set Basic

RM 330 +  PERCUMA POSLAJU

 

 

Pakej Eksklusif Mom's Special

RM 400 + PERCUMA POSLAJU

 

 

Beli sekarang RM 330 + PENGHANTARAN  PERCUMA !

Kandungan Set  Basic

 

Beli Sekarang RM 400  + PENGHANTARAN PERCUMA

Kandungan Set Eksklusif Mom's Special

 

Satu Set Bersalin NR

 

Satu Set Bersalin NR

+ 

+

 

Bonus  # 1

E-Coupon bernilai 5 % untuk pembelian mandian herba

Bonus  # 1

 

Bengkung Bersalin  bernilai RM 45

 

+ 

 

+

 


Bonus  # 2

E- Book Panduan Selepas Bersalin bernilai RM 29.90


 

Bonus  # 2

E- Book Panduan Selepas Bersalin bernilai RM 29.90

 

 

 

+

 

 

Bonus # 3

3 Pek Herba Mandian bernilai RM 36

 

 

+

 

 

Bonus # 4

Miracle Socks bernilai RM 12

 

 

 

+

 

 

Bonus # 5

E-Coupon bernilai 10 % untuk pembelian mandian herba

 

 

 

 

+

 

 

Bonus # 6

E-Coupon bernilai 20 % untuk pembelian tungku bayi

 

 

 

 

YA! Saya mahukan Set Bersalin Ini Sekarang Bersama Pakej Mom's Special!

 

ISTIMEWA UNTUK PAKEJ EKSKLUSIF MOM'S SPECIAL

 

BONUS # 1 ( Bengkung Zigzag Bernilai RM 45 )

 

Bengkung yang mudah di pakai tanpa memerlukan bantuan orang lain untuk anda  memakainya.

Di perbuat daripada kain belacu  yang tidak terlalu tebal dan tidak terlalu nipis sesuai untuk penggunaan sepanjang tempoh berpantang

Bengkung adalah FREE SIZE supaya anda lebih jimat dan boleh  mengunakannya untuk kelahiran bayi yang akan datang.

Kelebihan memakai bengkung tradisional:

Meramping dan mengempiskan perut

Membentuk potongan badan dan punggung

Menghalang perut masuk angin semasa berpantang

Mengelakkan perut menggeleber

Menghalang peranakan turun dari tempat asal.

* Untuk keterangan lanjut mengenai bengkung zigzag, sila klik di sini

 

 

BONUS # 2 (Bernilai RM 29.90 )

 

 

E-Book Panduan Selepas Bersalin  yang bernilai RM 29.90 . Gambar E-Book di atas adalah ilustrasi sahaja dan  merupakan sebuah buku digital dalam bentuk CD. Ebook ini boleh di baca melalui komputer dan perlu di cetak jika anda mahu membaca seperti buku biasa.

Antara isi kandungannya :

6 Amalan yang penting yang mesti  di lakukan semasa berpantang jika ingin memiliki tubuh yang sihat dan lansing.Tanpa amalan ini agak sukar untuk anda memiliki semula kesihatan tubuh yang lebih baik seperti sebelum anda mengandung.Ramai wanita yang menyesal kerana tidak melakukannya sewaktu berpantang.

Info  mengenai apa biasanya akan di lakukan oleh doktor dan jururawat sebaik sahaja anda selesai bersalin. Selepas anda ketahui informasi ini anda tak perlu rasa malu dan bimbang dengan proses yang  di jalankan oleh mereka kerana ia adalah kemestian!

Petua-petua yang berkesan untuk memudahkan ibu bersalin cepat sembuh dari luka dan kecederaan  semasa bersalin.Perlu saya ingatkan bahawa luka bersalin akan mengambil masa untuk sembuh jika anda kurang soal pemakanan, kebersihan dan penjagaan diri.

Panduan Penjagaan bayi dan tips-tips penyusuan. Ramai ibu-ibu terutama sekali yang baru menimang cahaya mata pertama berasa kekok untuk menjaga dan menyusukan bayi mereka. Dengan tips-tips yang di sediakan anda tak perlu bimbang lagi.

15 aneka jenis resepi dalam pantang yang boleh di sediakan dengan cepat dan mudah.Kini anada tak perlu lagi risau memikirkan apa yang boleh anda masak dan makan ketika berpantang.Anda boleh menukar menu anda setiap hari supaya tidak berasa jemu dengan mengambil menu yang sama setiap hari selama 44 hari.

 

 

 

BONUS # 3 ( 3 Pek Mandian Aura )

 

 

3 pek Herba Mandian bernilai RM 36.  Oleh kerana ia di bungkus dalam uncang,anda hanya perlu merebusnya di dalam air panas sahaja. Ia membantu menyegarkan kembali sendi-sendi yang sakit dan lengoh akibat proses meneran sewaktu melahirkan bayi. Selain itu herba mandian ini juga membantu mengurangkan rasa stress dengan bau haruman pati daun di samping membuang angin dan melancarka peredaran darah.

Kebaikan herba mandian:

Herba mandian ini di pek dalam bungkusan yang lebih moden supaya anda mudah menggunakannya sewaktu berpantang.Hanya rebus uncang herba di dalam air panas dan anda sedia untuk bersiram.

Tak perlu lagi mengutip daun yang bertabur selepas mandi yang menyusahkan ibu dalam pantang untuk membongkok membersihkan bilik mandi selepas bersiram.

Setiap pek boleh di gunakan sehingga 3-4 kali mandian.

 

 

 

BONUS # 4 ( 1 Pasang Stokin Kesihatan )

 

 

Dengan setiap pembelian Pakej Mom's Special anda mendapat 1 pasang stokin kesihatan'bernilai RM 12  yang sangat berkesan untuk mereda dan mengelakkan kaki  yang bengkat akibat 'water retention'' dan melancarkan peredaran darah. Keterangan lanjut mengenai stokin kesihatan, sila klik di sini

Stokin kesihatan ini tidak boleh di tukar dengan produk lain atau dengan wang tunai

Tawaran sah sehingga  31 December 2014 sahaja

Harga pakej adalah tetap jika anda tidak memerlukan miracle socks ini.

 

 

 

 

BONUS # 5 ( E-Coupon bernilai 10 %)

 

 

Anda layak menerima potongan harga sebanyak 10 % untuk herba mandian selepas bersalin. Penerangan lanjut  mengenai mandian selepas bersalin, klik di sini )

Tertakluk pada terma dan syarat seperti di bawah :

E-Voucher ini hanya sah untuk mandian selepas bersalin sahaja .

E-Voucher  ini hanya sah di gunakan dalam tempoh 30 hari dari tarikh pembelian.

 E-Voucher ini tidak boleh di tebus dengan wang tunai atau sebagainya.

E-Voucher boleh terus di tebus bersekali dengan pembelian pakej set bersalin NR

 

 

BONUS # 6 ( E-Coupon bernilai 25 %)

 

 

Tertakluk pada terma dan syarat seperti di bawah :

Atas sambutan yang menggalakkan, anda akan menerima e-coupon bernilai 25 % untuk pembelian tungku herba untuk bayi. Harga asal tungku bayi ini RM 25 dan harga selepas diskaun ialah RM 18 .00 sahaja.Penerangan lanjut  mengenai tungku bayi , klik di sini ).

E-Coupon ini hanya sah untuk tungku bayi sahaja .

E-Coupon  ini hanya sah di gunakan dalam tempoh 30 hari dari tarikh pembelian.

 E-Voucher ini tidak boleh di tebus dengan wang tunai atau sebagainya.

E-Voucher boleh terus di tebus bersekali dengan pembelian pakej set bersalin NR

 

 

 

 

Kenapa anda mesti beli sekarang?

 

Ramai yang bertanya kepada saya kenapa saya menawarkan set bersalin ini dengan berbagai bonus pada  harga yang amat murah? Sudah tentu kerana saya hanya mahu anda mendapat yang terbaik dari saya! Sekarang saya menawarkan anda dengan tawaran bonus yang mungkin anda tidak akan dapat pada masa akan datang.

Jika anda pergi ke kedai atau ke shopping kompleks anda mungkin hanya mendapat set bersalin NR  ini tanpa sebarang apa-apa bonus tambahan. Dan harga yang anda terpaksa bayar tetap RM 400 + PENGHANTARAN POSLAJU PERCUMA ! Sebelum saya menaikkan harga atau mengurangkan lagi bonus-bonus yang di tawarkan  , anda mesti rebut segera peluang yang saya berikan!

 

Dapatkan segera set bersalin NR  dari saya hari ini juga!

 

YA! Saya mahukan Set Bersalin Ini Sekarang Bersama Pakej Mom's Special!

 

 
 
 
Mencari bengkung sahaja? Lihat promosi istimewa di sini
 
Mencari Herba Mandian? Klik di sini.
 
Dapatkan tungku bayi  di sini
 
 
Klik ke butik online kami untuk melihat kesemua barangan yang terdapat di sini.
 
 
 
Kami menerima pembayaran melalui Maybank2u, CIMB Bank dan Kad Kredit
 
 
 

 

 

PS . Suka saya ingatkan anda di sini bahawa apa yang saya tawarkan tidak akan anda miliki jika anda membeli di laman web lain, di kedai atau di mana-mana pusat membeli belah.Buat pilihan bijak dengan merebut peluang ini dari saya sebelum saya menarik balik kesemua bonus yang saya tawarkan! Tawaran hanya datang sekali !

PPS .Segera buat tempahan sekarang kerana saya menawarkan anda set bersalin ini dengan harga yang amat ekonomi di tambah dengan 6 bonus yang tidak mampu anda tolak. Jangan sampai anda kehilangan semua bonus yang saya janjikan kerana tawaran saya adalah terhad dan akan tamat pada bila-bila masa sahaja!

PPPS.Nilai pelaburan anda sebanyak RM 400 bukanlah terlalu tinggi jika di bandingkan dengan kepuasan yang bakal anda nikmati melalui pengalaman berpantang yang mudah dan tidak mengerikan . Klik di sini untuk menempah sekarang.

 

 

Utama | Order | Mengenai Kami | Hubungi Kami  

Blog | ButikMySetbersalin.Com