13 Responses

  1. Baby cute
    Baby cute at | | Reply

    Bt0l susu baby..kalu nk bg ssu f0rmula la..pencuci btol.

  2. Alya
    Alya at | | Reply

    kak.. brg2 mandi baby pun kena ada kn?

  3. Atie
    Atie at | | Reply

    aduh tak sabar nak beli peralatan baby ni.. hehe skg bru 2 bulan 2 minggu.. nti dh besar ckit bru belik brg2 ni.. msti besh..

  4. ailin safaruddin
    ailin safaruddin at | | Reply

    salam semua….. nak tanya mcmana nak kurangkan loya waktu awal hamil?…selera utk maklan pun takde…

  5. zurien
    zurien at | | Reply

    Hi Semua, Rien dah 8bulan sekrg debaran makin terase tapi keperluan bayi rase mcm xcukup jer…sampai terlupe keperluan sendiri di hospital nanti kawan2 opis cite pasal maternity pad kelakarla nak pakai ader aper2 advice x? hihihi

  6. zurien
    zurien at | | Reply

    Hi Semua, Rien dah 8bulan sekrg debaran makin terase tapi keperluan bayi rase mcm xcukup jer…sampai terlupe keperluan sendiri di hospital nanti kawan2 opis cite pasal maternity pad kelakarla nak pakai ader aper2 advice x? hihihi

  7. nanie
    nanie at | | Reply

    hi semua nak tanya, skrg dah 6 bulan pregnant.perlukan besi set bersalin untuk ibu sekarag?

  8. ieda
    ieda at | | Reply

    aiii,bila waktu terbaik leh start beli barang2 baby,member2 kata x elok beli awal2. skrg dah 6 bulan x sabar la nak beli barang baby…geram je tengok…kalo nak beli set bersalin lak bila leh start beli

  9. eida
    eida at | | Reply

    6bulan tu dh elok beli brg baby.. sy dh nak msuk 9bulan ni..smua dh siap.. sy beli ms 4 bln lg..sb bila dh sarat xlarat nk jalan..time rehat kan diri la plak.. bila dh msuk 7bulan..risiko utk bersalin dh tinggi.. so siap kn dr awal 5 atau 6 bulan..beli sikit2 br xterasa sgt duit mengalir..hehehe..sy beli start 4bulan..msuk 7bulan smua dh beres.. just beli yg utk pakai 2bulan pertama je..lps tu bleh beli lg..hehehe.. hope my baby n i ok slamat smuanya..amin

  10. AiniFareeza
    AiniFareeza at | | Reply

    salam, kak nak tye branch kat johor xder ke…

  11. Miranda
    Miranda at | | Reply

    Memilih keperluan bayi sebaiknya disesuaikan dengan usia bayi, karena umur pakainya tidak lama, keperluan seperti kereta dorong, boks bayi yang lumayan mahal bila dirasa tidak terlalu dibutuhkan lebih baik sewa saja.. harganya lebih murah dan tidak perlu menghabiskan tempat untuk menyimpan barang2 tersebut.

Leave a Reply

CommentLuv badge
;) :| :x :twisted: :roll: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :evil: :cry: :arrow: :P :D :?: :? :) :( :!: 8O 8)
Bulk Email Sender