Lagi gambar bayi terbaru

Baru-baru ini saya menerima 2 keping gambar melalui email dari Puan Wati Wahida yang telah selamat bersalin pada 24 February 2009.

Kiranya Puan Wati dah habis berpantang.Jom kita tengok gambar bayi Puan Wati.Mana tau pada sesiapa yang rasa-rasa tak nak baby lagi tu akan rasa nak start balik pakai uniform lepas ni :)

Gambar yang atas ni tengah syok tidur.

Gambar yang ni pulak tengah tenung kamera. Pandai dia posingkan?

Oh ya,nama bayi ni Nur Syamimi Wahida binti Suhaimi. Semuga Syamimi akan menjadi orang yang berguna dewasa nanti ye.

Terima kasih juga pada Puan Wati kerana sudi menghantar gambar bayi beliau kepada blog ini.

Kak Rahimah

rahimah

Seorang surirumah sepenuh masa semenjak penghujung 2009 yang menjalankan perniagaan internet.Kesemua produk yang ada di laman web telah di uji terlebih dahulu sebelum di pasarkan untuk kepuasan pelanggan.Dapatkan tips , update dan promosi dengan melanggan newsletter mysetbersalin.com secara percuma.

More Posts - Website

1 Comment on Lagi gambar bayi terbaru

  1. wati wahida
    May 2, 2009 at 11:49 pm (6 years ago)

    terima kasih kerana sudi menyiarkan gambar bayi saya ni…

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge
;) :| :x :twisted: :roll: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :evil: :cry: :arrow: :P :D :?: :? :) :( :!: 8O 8)

Bulk Email Sender