15 Responses

  1. salasiah
    salasiah at | | Reply

    macam menarikla buku nie..tp mcm mana nak dapatkanya…saya dah kawin setahun lebih tp belum lg hamil…teringin sgt nak anak…

    1. ain nur aishah
      ain nur aishah at | | Reply

      mcm mne nk dptkan buku ni yer?

  2. shahrizah bt yahya
    shahrizah bt yahya at | | Reply

    kt kedai buku ade x ebook ni….sy da 2 tahun berkahwin tp masih belum ada tanda-tanda hamil….kadang-kadang saya rasa stress sangat-sangat….kalau nk menangis rasa nya dah puas saya menangis…kesian kat suami sebab dia terlalu mengharapkan saya boleh melahirkan zuriat dia…

  3. Rahsia Mudah Hamil
    Rahsia Mudah Hamil at | | Reply

    Ebook ini amat sesuai untuk pasangan yang belum dikurniakan zuriat walau dah lama berkahwin dan teringin sangat nak anak sendiri. Mudah-mudahan penantian kawan2 akan berakhir lepas mendapatkan ebook ni.

    Kawan2 yang memerlukannya boleh beli secara online. Ianya dalam bentuk buku digital (format pdf). Boleh baca depan pc atau ‘print’.

  4. anna
    anna at | | Reply

    Saya syorkan guna krim ajaib lumiglow untuk atasi masalah sering keguguran atau sukar hamil.

    Layari lumiglowmiraclecream.blogspot.com

  5. rose
    rose at | | Reply

    Saya dah 2 thn berkahwin tapi masih belum ada rezeki lagi untuk mengandung. Mungkin di sebabkan kitaran haid saya yang tak teratur kot… mcm mana ya,boleh tak kitaran haid saya menjadi normal?

  6. aisyah
    aisyah at | | Reply

    masih ade lg ke e book ni?

  7. rozawati
    rozawati at | | Reply

    Salam…sy dah bayar untuk ebook…bila blh receive.. :P

  8. rozawati
    rozawati at | | Reply

    Salam akak.saya bank-in dalam akaun akak boleh tak? :oops:

  9. suhaila
    suhaila at | | Reply

    as salam kak..bukti transaksi pembayaran mcm maner nak tulis dalam borang pengesahan pembayran?tq

Leave a Reply

CommentLuv badge
;) :| :x :twisted: :roll: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :evil: :cry: :arrow: :P :D :?: :? :) :( :!: 8O 8)

Bulk Email Sender