Lagi gambar bayi terbaru

Baru-baru ini saya menerima 2 keping gambar melalui email dari Puan Wati Wahida yang telah selamat bersalin pada 24 February 2009.

Kiranya Puan Wati dah habis berpantang.Jom kita tengok gambar bayi Puan Wati.Mana tau pada sesiapa yang rasa-rasa tak nak baby lagi tu akan rasa nak start balik pakai uniform lepas ni :)

Gambar yang atas ni tengah syok tidur.

Gambar yang ni pulak tengah tenung kamera. Pandai dia posingkan?

Oh ya,nama bayi ni Nur Syamimi Wahida binti Suhaimi. Semuga Syamimi akan menjadi orang yang berguna dewasa nanti ye.

Terima kasih juga pada Puan Wati kerana sudi menghantar gambar bayi beliau kepada blog ini.

Kak Rahimah

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 9 = 10