Posts Tagged ‘minyak mustajab nona roguy’

Minyak mustajab untuk ibu dan bayi.

Assalamualaikum,

Lama saya tak update blog ni sebab asyik dengan kerja lain. Bila nak update baru perasan puasa dah seminggu tapi blog ni puasa dekat 3 minggu. What happen to me :)

 Baiklah minggu lepas ada seorang pelanggan yang bertanyakan tentang barang-barang nona roguy selain dari set bersalin. Memandangkan web saya lebih fokus pada set bersalin maka saya rasa di blog ni saya akn cuba buat sedikit penerangan mengenai barang barang penjagaan diri nona roguy pula.

Sebelum tu ingin saya nak bagi tahu yang ada item di dalam set nr yang di jual secara loose. Post kali ni saya akan tulis sedikit mengenai minyak mustajab. Minyak mustajab merupakan salah satu produk NR yang selalu mendapat tempahan sekli dengan set bersalin.

Yang ni gambar botol lama

 

Yang lagi satu ni packaging baru

Minyak ni botolnya warna putih dan ungu .Warna pada botol lama pada sesiapa yang biasa guna warna ungu sahaja. Kegunaan minyak ni banyak. Selain dari boleh di sapu pada perut bayi untuk mengelakkan kembung ia juga berfungsi untuk mempercepatkan luka jahitan sembuh.

Jika kita mengalami jahitan atau stitches sewaktu bersalin minyak ni boleh di titiskan pada luka atau di sapu pada tempat jahitan. He he..ada yang tanya tak panas atau pedih ke? Tidak. Rasa sejuk, berangin dan ngilu-ngilu kesan jahitan akan berkurangan.

Alhamdulillah sewaktu saya menggunkan minyak ni dulu, luka jahitan cepat sembuh. Tak silap saya dalam 5 ke 7 hari luka saya dah okay dan rasa lega sangat berbanding dengan pengalaman sewaktu anak pertama dan kedua.

Jadi saya sangat cadangkan pelanggan untuk memiliki minyak mustajab ni sebagai minyak untuk bayi dan juga kegunaan ibu dalam pantang. Jika bercadang nak dapatkan minyak ni  boleh klik kat sini  utk tempahan. Lihat kod produk item nombor 1 dan 2.

Harga bukan ahli RM 33 dan harga ahli pula RM 27 bagi 130 ml.  He he saya baru perasan tajuk post kali ni macam iklan ubat batuk cap ibu dan anak ( yang ada gambar wayang kulit tu ..hu hu )

Itu sahaja untuk kali ni dan insyaallah saya akan sambung dengan produk yang lain pula pada post akan datang.

Selamat berpuasa !

Kak Rahimah

rahimah

Seorang surirumah sepenuh masa semenjak penghujung 2009 yang menjalankan perniagaan internet.Kesemua produk yang ada di laman web telah di uji terlebih dahulu sebelum di pasarkan untuk kepuasan pelanggan.Dapatkan tips , update dan promosi dengan melanggan newsletter mysetbersalin.com secara percuma.

More Posts - Website

Bulk Email Sender